Reiswijzer

Inspiratie voor jouw volgend avontuur

originele activiteiten

Voor onze "clan" mag het al eens wat losser en gezelliger. In de zomer organiseren we barbecues op ons Base Camp in Moortsele, met een selectie van de beste digestief van het voorbije seizoen pulka-expedities. Maar het mag ook avontuurlijker: een dag (of een weekend) packraften of wandelen in de Ardennen, of een 'specialleke' waarmee we verrassen.

weerzien met deelnemers en gidsen

Alle ancien expeditieklanten zijn vrijblijvend welkom! Ook onze gidsen zijn vaak van de partij of begeleiden zelf de buitensportactiviteten. Een ontspannen weerzien dus met je tochtgezellen, en het perfecte moment om opnieuw inspiratie op te doen.

Onze klanten ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor de Into the Arctic clan - de tochten verschijnen dus niet op onze website.

P4230746 10
P4220712 3

Noorderlicht

Een statische witte gloed, die dan opleeft tot hevig dansende gordijnen groen en rood licht in de kraakheldere vrieslucht. Het noorderlicht is altijd anders, verveelt nooit. Voor velen hét absolute hoogtepunt van hun expeditie.

lees meer

Materiaal verhuur

State-of-the-art (expeditie)materiaal, met passie onderhouden. Uitgebreid aanbod cross-country ski's, pulka's, tenten, winterkledij, slaapzakken, packrafts, ...

lees meer