Reiswijzer

Inspiratie voor jouw volgend avontuur

In Europa en daarbuiten

De bestemmingen in onze "out of the arctic" reeks zijn niet aan bepaalde gebieden gebonden - vaak zijn de Europese middelgebergten en gebergten onze speeltuin, maar soms trekken we ook ver daarbuiten rond. Vaak zijn het speciale plekjes die de gidsen in de loop der jaren hebben ontdekt en waar ze voor het eerst een groep mee naartoe nemen - een echte best-off dus uit 228 jaar gecombineerde ervaring!

Once only opportunities

Het bijzondere aan deze reizen is dat we ze allemaal slechts één enkele keer op de kalender zullen zetten. Elk jaar veranderen de bestemmingen. Je krijgt dus ook slechts één kans om in te schrijven, de plaatsen zijn schaars. Op die manier zetten we elk jaar enkele nieuwe, onbekende parels in de spotlights.


IMG 0193
P6127763 1
PC277427 1

Vaak buiten het seizoen

We kiezen er bewust voor om vele bestemmingen buiten het echte hoogseizoen aan te bieden: in de Alpen kiezen we bijvoorbeeld graag voor het najaar, wanneer de bergen exploderen in fantastische herfstkleuren. In het middengebergte is het voorjaar ideaal, wanneer de sneeuw net gesmolten is en de bloemenpracht ongeëvenaard. Landschappelijk halen we er zo het maximum uit, maar buiten het seizoen lopen we vaak ook helemaal alleen.

Reisformule en bestemming in balans

Met de tent of in (onbemande) berghutten, een short break of een trektocht van een week: de reisduur, accommodaties en het transport zijn steeds in balans. Voor bestemmingen dicht bij huis wordt er vaak kostendelend gereden.


Join us... out of the Arctic

E4

Traversata delle Alpi Marittime

  • oktober - 8 dagen - 890€
  • rugzaktrekking - hutten

Packraften

Op een groene Ardennenrivier of tussen de ijsbergen in Groenland, deze bootjes steek je gewoon in je rugzak tijdens een trektocht. Weg met vloeibare grenzen. Pack your raft, and raft your pack!

lees meer

Reizen in kleine groep

We gaan steeds op pad met een beperkt aantal deelnemers - maximaal 5 à 10 personen afhankelijk van het seizoen en het karakter van de expeditie. Mini groepen, maxi veiligheid en sfeer!

lees meer