Reiswijzer

Inspiratie voor jouw volgend avontuur

Persoonlijke aanpak, reis op maat

Niet iedereen wil in een groep reizen - misschien ben je samen met vrienden of familie wel op zoek naar een bijzondere shared experience.

We kiezen voor een persoonlijke aanpak, vanaf het eerste contact. We designen een custom made expeditie volledig volgens jullie wensen naar afreisdata, bestemming, budget, comfort level en fysiek niveau (al blijven we wel een expeditiebureau!). Dat kan een privé-editie van een van de reizen op de website zijn, maar evengoed een volledig alternatieve reisroute op maat van jullie groep.

Een beetje inspiratie...

E4

Taiga Poollicht Expeditie

  • februari - 10 dagen - 2590€
  • ski & pulka - hutten - noorderlicht

Wilderniswandelen

We noemen het zelf onze grote speeltuin: op zoek naar de meest sublieme locaties zoeken we in de zomer zelf onze weg door de wildernis, ver weg van paden en toerisme. Expedities met 'een hoek af', voor fijnproevers.

lees meer

Wild Places

Onze exclusieve reizen en expedities die niet onder Groenland of sneeuw & pulka passen. Hier kiezen we opnieuw 100% voor onontgonnen wildernis, nog niet ontdekt door toeristen en andere reisorganisaties. Denk aan de meest afgelegen wildernis in Scandinavië, Ijsland, Patagonië of Centraal-Azië.

lees meer